Ungdom og Voksen

På dette partiet er treningene noe mer annerledes enn for barnepartiene, og det nettopp fordi fokuset på teknisk utførelse, krav til hva man skal kunne i forhold til grad og hvor man er i pensum er en god del strengere. 

Treningene tilpasses deg som utøver, og hva dine ønsker er. Innenfor organisasjonen klubben er medlem i så er det mange som har valgt denne sporten for kun det å ha en allsidig og ikke minst morsom og givende trening. 
Her er alle forskjellige og det er noe av det som gjør det så bra! 

Vil du kun mosjonere? Vil du bli best? vil du bli sprekest? 
Det er helt og holdent utøvers valg! 

I ShinKyokushin legges det mye vekt og tyngde i kamptreninger og det tekniske man skal kunne og beherske, da dette nesten sees på som sjarmen til sporten! 
Fullkontakt Karate uten beskyttelse på hode, hender og bein. Det høres hardt og brutalt ut, men før den tid så er det mange krav som skal være gjennomført. 

Kata og basic er vel noe av det første folk tenker på når de hører ordet «Karate»
Kata er et bestemt mønster man skal kunne bevege seg i og vise at man behersker teknikkene som tilhører hvert steg, og jo lenger man kommer i grad jo mer avansert blir dette. Det samme gjelder for Basic teknisk trening også, og hver teknikk er en selvforsvar eller angrepsteknikk. 

Sporten passer for alle! 
Ingen forkunnskaper kreves, og heller ingen krav til fysisk form.