Klubben fra A-Å

Etablert 12.Juni 2016 
(Modum Kyokushinkai Karateklubb

Modum Kyokushinkai Karateklubb ble som nevnt over stiftet 12.Juni 2016. Bakgrunnen for åpningen av klubben er mange, men den viktigste faktoren var å kunne tilby kampsport i et område som ellers måtte lagt seg ut på litt reisevei for å kunne få nettopp dette tilbudet. 

Litt research ble gjort i forkant av avgjøreselsen, og Facebook var vel det viktigste og mest effektive hjelpemidlet. På denne måten kunne behovet og interessen kartlegges og samtidig kom man i kontakt med en del mennesker som var nysgjerrige på hva vi kunne tilby og det skapte også en del snakk rundt om. 

Klubben ble etablert og vi fikk tildelt treningstid 2 dager pr uke med totalt 4 timer, noe som var helt topp! Nå kunne vi da spikre treningsoppstart og det som hører med og det skal sant sies at her sparte vi ikke på midler når det kom til promotering av oppstart. Henvendelser fra potensielle medlemmer haglet inn, og det var sjeldent et «telefon-fritt» minutt de siste dagene før første treningsdag. Det virket nesten for godt til å være sant. 

Første treningsdag 9.September 2016 var det totalt 54 personer som valgte å prøve karate, noe som var over all forventning, og vi hadde en stabil medlemsmasse på 52 medlemmer det første halve året. 

Ikke lang tid etter:

Det tok ikke lange tiden før klubben så seg nødt til å anskaffe egne treningslokaler, og allerede i Mai 2017 så var vi klare til å holde trening i egne leide lokaler på Geithus Næringspark. Lokalene delte vi med Modum Revy og Teaterlag.

Potensialet til klubben kom veldig godt frem når vi endelig hadde utstyr egnet for kampsport til enhver tid.

Medlemsmassen var stigende, og i den grad at plassen ble for liten over tid. Så igjen måtte vi forflytte oss, men denne gangen bare ett etg. ned fra de lokalene vi benyttet. Omstillingen ble derfor minimal.